Pablox2 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Mam pytanie, czy gałkę i mieszek zmiany biegów da się jakoś zdemontować, czy jest to całość? Chodzi o to, że chciałbym zmienić coś we wnętrzu i tak myślałem o gałce i mieszku, czy da się do jakoś zdjąć i założyć nowe, czy lepiej oddać do tapicera i zrobić przy okazji kierownicę i hamulec ręczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Napewno jak odasz do fachowca to jakość wykonania będzie lepsza niż to co może przyjsc do ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Demontaż jest prosty, gałkę okręcasz i ciągniesz do góry, obszycie kierownicy i gałki ok 200 zł. Z tuningu wnętrza możesz dodać ringi zegarów i pokręteł nawiewów, zobacz u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablox2 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ooooo super dzięki bardzo, a możesz zdradzić jak powiedziałeś tapicerowi, żeby Ci dodał metalowe elementy przy obszywaniu gałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ten kapselek dokupiłem od Dacii, sam trochę porzeżbiłem i dałem do obszycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablox2 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dzięki bardzo, powiem Ci, że mega fajnie to wygląda. :D Muszę tak u siebie pokombinować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi