myszor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, chciałem dzisiaj podłączyć wzmacniacz anteny. Jak sprawdzałem napięcie, musiałem gdzie miernikiem zrobić zwarcie :/ na kablu w złączce radia. Wyłączyło się radio, wyświetlacz główny i wyświetlacz radia. Działa mi klima, wszystkie światła, kierunki, spryskiwacze, wycieraczki. Przeszukałem forum, posprawdzałem wszystkie bezpieczniki, nawet te w komorze silnika gdzie za dostęp projektanci powinni dostać nobla :/ Wszystkie dobre :( co to mogło się porobić. Proszę o pomoc, bo załamałem ręce już masakra :( Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A jak sprawdzałeś bezpieczniki na oko czy miernikiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 hej dzięki za pomoc temat zamknięty :P aż głupio się przyznać z tych emocji nie mierzyłem miernikiem ich :/ był walnięty 20A symbol L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No właśnie czasami nie widać przepalenia. Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 a wiesz może gdzie na złączce do radia znajdę plus albo masz może jakiś schemat. mam radio update list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Niby czerwony kabel daje stały plus. Żółty chyba jest do podtrzymania radia. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez AdamiGo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 ok. czyli teoretycznie jak podłączę pod żółty to powinno załączać się z radia i rozłączać z nim. czy będzie dobrze. dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czerwony jest po zaplonie a żółty cały czas. Jakoś tak to było. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi