zielony91 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam, od niedawna jestem w posiadaniu renault megane 2 generacji, w wersji po liftowej. skąd można bezpłatnie pobrać mapy do nawigacji, jeśli wgl mozna??? Czy to normalne ze nawigacja nie włącza się podczas uruchomienia silnika ? ogarnia ktoś temat w okolicy Łodzi ? jeśli ktos ogarnia w okolicy to się z ceną możemy dogadać;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallygraf Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Mam w mojej Megance carminat informee 2 CD i jak gaszę auto to ekran sam się chowa,a jak uruchamiam to się otwiera. Mam mapę Niemiec a w Polsce pokazuję tylko strzałeczkę gdzie jestem na zarysie mapy. Jeżeli chodzi o mapy to doczytałem że najnowsza i chyba ostatnia do tej navi jest z 2013 roku. Idzie znaleźć na portalu z gryzoniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi