2sloma Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Hejka Mam taką zabawną awarię radia - po włączeniu słychać je z 2 sekundy, potem zapada cisza. Podobnie z graniem z USB. Jak myślicie, co to może być? We wtorek jadę do elektryka, pewnie on będzie wiedział, dam Wam znać, kto zgadł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Na początek trzeba było wyciągnąć na chwilę bezpiecznik od radia, czasem to pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2sloma Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Hej Jestem posiadaczem Meganki III w wersji podstawowej. Firmowe radio padło. Wstawiłem używkę, z modelu Bose. W efekcie nie działa ustawianie zegarka. Co za obłęd francuskich inżynierów, żeby uzależnić ustawienie zegarka posiadaniem odpowiedniego radia ... Mam nadzieję, że te ich elektrownie atomowe (75% produkcji prądu we Francji) mają jakoś lepiej przemyślane. Moje pytanie jest takie - czy można do Meganki włożyć radio niefirmowe i czy wtedy uda się ustawić czas? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Nie, musi być radio oryginalne Edytowane 3 Grudnia 2016 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2sloma Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 To fajnie. Jaki model radia może być, żeby pasował w otwór / maskownicę? I jak ustala się czas - chyba radio powinno mieć taką opcję w ustawieniach radia, tak jak oryginalne radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Sorki zapomniałem o znaku interpunkcyjnym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2sloma Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Hejka, Mam 2014 Megane Grandtour. Fabryczne radio było uszkodzone i włożyłem radio z bogatszej wersji. W efekcie czesc funkcji jest zle skonfigurowana, nie mozna ustawic czasu, radio gra cicho bo jest ustawione na dawanie sygnalu na wzmacniacz zamiast na glosniki itp. Mowa jest o takim radyjku https://8.allegroimg.com/original/01030a/2011f3034d73a4b90e76fa2dce18 W serwisie fabrycznym poddali sie. Stwierdzili, ze nie sa w stanie skofigurowac radia z fury z innym VINem... W znajomym serwisie powiedzieli, ze chetnie skonfiguruja mi radio przez CLIPa, ale nie wiedza jak... Ze jak dostana instrukcje jak i co zmienic, to nie ma sprawy... Wobec tego poszukuje kogos kto skonfiguruje radio (Wroclaw) lub poda instrukcje jak to zrobic lub wstawi mi dzialajace radio. Zaplace za informacje/usluge/towar. Dzieki Przemek Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki BTW sklejone 3 różne watki, traktujące o tym samym P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Kupiłeś radio BOSSE i nic z tym nie zrobisz , bo w nim mnie ma końcówki mocy na głośniki, co do ustawienia zegara to nie problem ale z głośnością nic nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi