Tyca Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Witam wszystkich posiadaczy Renault! poszukuje spolszczenia i ewentualnie aktualizacji nawigacji fabrycznej Carminat Informe 2! może ktoś z Was aktualizował takową i wgrywał spolszczenie i posłuży mi pomocą w tej kwestii! podziękował z góry za wszelką pomoc i sam służę pomocą, bądź radą odnośnie Renault gdyż przewinęło się przez moje ręce ich aż sześć i złego słowa nie mogę na tą markę powiedzieć!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallygraf Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nie ma co kombinować z aktualizacją, bo ona nie wiele daje. Mapy najnowsze są z 2013 roku. Spolszczenie robiłem samemu i uwaliłem navi. Właśnie otrzymałem po naprawie radio od Navi-tech. Oni reanimowali radio przy okazji spolszczone i jest Ok. Nie radzę oprócz map pobierać niewiadomego pochodzenia plików z różnych serwisów bo to niepotrzebne koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyca Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Dzięki za radę! Teraz skupię się na poszukaniu jakiegoś "magika" bądź serwisu w Bydgoszczy który mógłby mi w tej kwestii pomóc! Może ktoś z Was wie albo serwisował gdzieś w B-szczy nawigację to proszę o namiary !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi