VonKisiel Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tak jak w temacie, czy ktoś z użytkowników orientuje się czy w Megankach jest funkcja oświetlenia drogi do domu? Jeżeli tak to jak ją włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Na wyłączonym silniku przyciągnij dźwignię do siebie na 2-3 sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dzięki jutro wypróbuję. Mógłbyś napisać jakie światła wtedy świecą? Mijania, czy np. pozycje z przeciwmgłowymi? Mam ksenony i w sumie nie wiem czy takie mruganie nie skróci ich żywotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 u mnie mijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak masz kartę z 4 przyciskami, to jest od tego przycisk na karcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 to wiem, chodziło mi bardziej o to aby włączyć tą funkcję i żeby działała cały czas. Na przykład dochodzę do auta naciskam przycisk otwierania światła się zapalają, analogicznie w drugą stronę wychodzę zamykam, a światła świecą i gasną po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adekl95 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 I udało się to komuś zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drevko Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) ja mam do tego guzik / na obu kartach. włącza na chyba 30 sekund / ale też można guzikiem wyłączyć. fajny, praktyczny bajer. włączają się wszystkie światła (poza drogowymi=długimi), również podświetlenie środka i rejestracji. Pozdrawiam. Edytowane 1 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi