Miara1 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Witam /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Kupiłem nowiuśkiego Captura (dwu kolorowy) dla żony samochód fajny jak dla kobiety to bardzo dobry:) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Szczęście trwało dość krótko niestety zaczął się łuszczyć lakier po 1,5 roku na dachu zgłosiłem to do dealera VIP CAR Opole, który stwierdził, że przyczyną są ptasie odchody.... /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Problem w tym, że auto jak każde nowe jest myte obok stoi Laguna z 1997 którą jeżdżę do dziś i nie ma mowy o odpryskach z powodu ptasich odchodów. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Oczywiście odwołałem się i czekam na "niezależnego" rzeczoznawcę :) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Zastanawiam się ktoś miał taki problem ? Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 17 Października 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś ten problem w innym ASO. Chyba w kurniku trzeba by trzymać to auto.... żeby już po 1.5 roku były problemy z lakierem, a nie jak raz na jakiś czas gołąb na niego nasra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miara1 Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 na szczęście w moim mieście (chyba) nie ma kurników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi