Risto66 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Witam Ostatnio zmieniałem olej w silniku w warsztacie,gdyż nie miałem czasu samodzielnie to zrobić,podam może zainteresowanym gdyby chcieli to zrobić ,że potrzebują nasadki rozm 27 pod filtr oleju i kwadrat 8x8 pod korek spustowy oleju. Szukałem wcześniej takiego info ale nie znalazłem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dzięki kolego, właśnie miałem o to pytać :) a jak u nas się ten filtr wyciąga? Tam jest jakiś dekielek? Nie wymieniałem jeszcze nigdy filtra tego typu, zawsze to te takie puszkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RANAULT1 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Witam od spodu auta odkręca się czarny dekielek plastikowy na klucz 27 , jest w nim wkład filtra oleju . Wymienia się go razem z gumowym oringiem dołączonym do nowego filtra Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi