stratos37 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Dotyczy Laguny IIphI 1,8 16V, może Koledzy się spotkali z identyczną niedogodnością - na postoju (silnik rozgrzany) nacisnę mocno hamulec i puszczę, obroty silnika rosną, później opadają do 600 i powrót na około 800. Przy obrotach w granicy 600-set już delikatnie zadrży silnik - uważam, że tak nie powinno być, ewentualnie proszę o podpowiedzi co może być przyczyną. Nadmieniam, że wstępnie sprawdziłem serwo, otóż na wyłączonym silniku nacisnąłem hamulec do oporu (pedał twardy), po uruchomieniu silnika pedał opadł w dół - czyli sprawne, tak przynajmniej opisują na forach. https://www.youtube.com/watch?v=SCGsab4zung Edytowane 16 Grudnia 2016 przez stratos37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 A jak światła/radio/ogrzewanie szyby włączasz to masz też takie wahania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratos37 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Mam wahnięcia, ale delikatne, w zasadzie tylko drgnie wskazówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi