bigos11 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Megane I 2001 r. hatchback Potrzebuję wymienić przednią lewą lampę. Wie ktoś może jaki to jest model? Szukam w internecie ale nie mogę znaleźć. Jakby ktoś jeszcze poratował jakimś linkiem do zakupu to będę wdzięczny :) Najlepiej niedroga używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 http://allegro.pl/renault-megane-lift-98-01r-reflektor-lampa-l-i5839599159.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Na alledrogo pełno jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos11 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 No właśnie wcale nie jest za wesoło jeśli chodzi o używane na allegro. Do tego megane znalazłem dosłownie kilka. A czy lampa z wersji angielskiej będzie się czymś różniła? http://allegro.pl/renault-megane-reflektor-przedni-lampa-przod-gb-i5107652258.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pewnie, że będzie. O tym już jest na forum - poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos11 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Kupiłem nową lampę. Niestety jest ona niekompletna. Jest są ucięte dwa kabelki i wtyczka do żarówki postojowej. Poniżej zdjęcie tej lampy i mojej poprzedniej. Czy sprzedający mógł celowo zataić tę informację czy jest jakaś inna możliwość podłączenia żarówki postojowej? Czy w razie czego dałoby się samemu to naprawić i zrobić podłączenie do żarówki postojowej? Edytowane 3 Stycznia 2017 przez bigos11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Weź ze swojej lampy wtyczkę , pewnie sprzedający wiedział że jej nie ma , i co to by ci dało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos11 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Postanowienie noworoczne. Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy :!: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Jak to co by mi dało? A no np to, że bym nie kupował niekompletnej lampy, która jest reklamowana jako kompletna. O takich rzeczach trzeba poinformować potencjalnego kupca, nieprawdaż? Regulamin pkt. 5.9, 5.13 -Prezes Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi