GiPSem Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Czeeee. Mam problem z tylną wycieraczką. Nie działa i nie pryska. Sprawdzałem bezpieczniki w kabinie i jest ok. Światło cofania jest więc kostka w skrzyni też nie. Coś podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie pryska = problem z pompką spryskiwacza - było, użyj Dochodzi napięcie do silniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiPSem Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dobra, wracając do tematu. Nie ma napięcia. Ale ale w Poniedziałek lub we wtorek wracając z pracy normalnie zaczęła działać dopóki nie wyłączyłem... :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi