Morcinek92 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witajcie, Jestem świeżym posiadaczem Megane 4. 1 pytanie: Telefon łączy się z autem poprzez Bluetooth, kiedy odblokowuję telefon głośność radia wzrasta i jest to uciążliwe, tak samo dzieje się kiedy przyjdzie sms, moment głośniejszy trwa około 3 sekundy.. czy idzie to wyłączyć ? Jest to dla mnie troszkę uciążliwe. 2 pytanie: Czy w wersji ZEN na prawdę nie ma komunikatu o braku płynu do spryskiwaczy?... czy aż tak okrojona wersja to jest ? Czy zauważyliście, że podczas większych prędkość płyn do spryskiwaczy nie jest w stanie opryskać całej szyby, a tylko zaledwie jej małą część przez co wycieraczki nie dokładnie myją szybę. Jeśli pomyliłem działy z tym tematem to przepraszam i proszę o przeniesienie do prawidłowego działu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Odnośnie Bluetooth, nic takiego u mnie nie występuje. Może wina telefonu? Dysze spryskiwaczy faktycznie słabe, chyba przypadłość wszystkich nowych meganek i talismanów z tego co zdążyłem zauważyć. Ja mam bose i nawet nie wiem czy jest ta kontrolka, nic nie znalazłem na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 W Megankach 3 w ogóle nie ma informacji o kończącym się płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Więc nie sądzę aby taka była w IV :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morcinek92 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Dziękuje za informacje. Proszę nie mieszać innych spraw, niezwiązanych z pierwotnym tematem :!: Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar1162 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 W sprawie bluetooth nie poradzę, gdyż w modelu Intens jest R-Link 2 i jest możliwość regulacji głośności sygnałów pochodzących od różnych urządzeń. Działanie wycieraczek, to dla mnie porażka, zgłaszałem ten problem w ASO, sugerowali korzystać z dobrych płynów, które tak nie gęstnieją w zimie, akurat kupuję płyny na stacjach benzynowych, a nie w biedronce. Pewnie pompa do spryskiwacza ma małą moc. Zauważyłem, że spryskiwacz nie obejmuje całej szyby nawet przy małych prędkościach, takich jak 30km/h, a najlepiej radzi sobie na postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel90 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Z radiem się nie wypowiem, bo u mnie coś takiego nie występuje. Co do spryskiwaczy to żadnej kontrolki nie ma, a ich działanie to porażka. Jadąc w trasie nie da się dobrze spryskać szyby jedynie na postoju to się udaje w pełni :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mi spryskiwacze wymienili w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 1 pytanie: Telefon łączy się z autem poprzez Bluetooth, kiedy odblokowuję telefon głośność radia wzrasta i jest to uciążliwe, tak samo dzieje się kiedy przyjdzie sms, moment głośniejszy trwa około 3 sekundy.. czy idzie to wyłączyć ? Jest to dla mnie troszkę uciążliwe. Czy ktoś uporał się z tym problemem przy zwykłym radiu? W piątek mam pierwszy przegląd w ASO, może coś poradzą na ten problem. Dodano: 21 kwi 2017 - 19:53 Auto po przeglądzie, radio przeprogramowane, wygląda na to że problem z bluetooth ustąpił. Zobaczymy jak będzie wyglądać sprawa restartowania radia oraz panelu klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morcinek92 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Hej, Teraz kiedy odblokowujesz telefon głośność się nie zmienia ?? A czy jeśli słuchasz muzyki z pendriv'a i włączysz nawigację w telefonie czy słyszysz powiadomienia w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Tak, po odblokowaniu telefonu głośność się nie zmienia. Jeśli chodzi o nawigację to nie testowałem. Niestety radio czasami dalej się restartuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek337 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Z tego co widziałem u siebie w aucie głośność radia zmienia się wraz ze wzrostem prędkości i można to zmieniać w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Witam. Odświeżę temat. Jak w MIV z tym płynem do spryskiwaczy? Jest jakiś czujnik i komunikat o braku czy nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGda Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 W wersji z podstawowym radiem nie ma. W wyższych chyba też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Ja mam GT i też nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi