Bartivolley Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam mam problem z drganiem kierownicy i ściąganiem meganki w prawo. Najpierw okazało się że poruszając poziomo prawym kołem jest luz, padła końcówka drążka kierowniczego. Mechanik wymienił, ustawił zbieżność, dodatkowo sprawdził wyważanie kół. Drgania niby są mniejsze ale nadal są. Gdy na prostej drodze puszczę kierownicę oczywiście są drgania i automatycznie samochód jedzie w prawo. Co może być przyczyną? Czy to moje udane zimowe opony które mają 12 lat? Szczerze jeżdżę na nich pierwszy i ostatni raz, ponieważ dostałem od poprzedniego właściciela i stwierdziłem, że jeszcze tą zimę przejade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jeśli przed zmianą opon było dobrze to nad czym się zastanawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi