Gość Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam mam pytanie czy Megane I Ph II rocznik 1999 posiada filtr kabinowy ? Jeśli tak to gdzie i jak go wymienić ? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Na podszybiu od strony kierowcy masz zaślepkę plastikową, pod nią jest filtr zabezpieczony pokrywką mocowaną jedną śrubą. Ponoć filtr był montowany tylko w autach z klimą, ale ja nie miałem klimy, a filtr był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Mam klimę, jutro rozkręcę w takim razie i zobaczę dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi