bruk Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Witam.Mam problem z clipem . Włączam do gniazda obd i usb.Na laptopie świecą mi 4 diody czyli dobrze.Problem jest dalej ,jak uruchomię program i robię testy to zrywa mi połączenie. Edytowane 14 Lutego 2017 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) W nowych autach które mają start -stop jest tam jakaś procedura do tego. Bo po 30 sek po starcie właśnie się rozłącza ale już nie pamiętam tego. Było kiedyś napisane. Wrzuć bieg .Potem start-stop. Noga na hamulcu. Ale nie jestem pewien. Edytowane 14 Lutego 2017 przez aston76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Widać na screenie, że chodzi o megane II, a w nich nie było Start-Stop. Podejrzewam uszkodzoną sondę, wiele osób się na to skarży - problemem może być jakość wykonania sondy - oddaj do naprawy na gwarancji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzako Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Sprawdź oba kable od Sondy być może tam tkwi problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruk Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Podłączem pod obd.Załączają sie 2 kontrolki potem wrzucam 1 bieg, pedał hamulca i przytrzymuje klawisz start ,az zapali sie kontrolka akumulatora na desce.Następnie kabel z clipa pod usb laptopa.Teraz swiecą się wszystkie 4 kontrolki clipa tzn ,że jest okey. Uruchamiam program clip ,załączam test i po minucie mi zrywa połączenie coś cyka w środku i na ekranie mam napis połaczenie zerwane. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 19 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi