pcz_07 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam ponownie, Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą auta na większe. Marki nie mam zamiaru zmieniać, padło na Scenic-a drugiej generacji, wersja Grand. Zależy mi na pojemności, czytaj rowery na pokładzie :D Blisko mnie o coś ciekawego na ten czas nie łatwo. Poniżej link. Proszę o wszelkie pomocne wpisy. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-grand-scenic-2-0-benzyna-7osob-manual-klimatronik-xenon-oplacony-szwajcarr-ID6yKSih.html#513e1a44f4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Cena nie za niska wygląda ładnie, vin ogólnie dostępny, tylko sprawdzić i brać jak wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Zderzak z przodu ma ciemniejszy odcień listwy? Tablice raczej podróby więc laweta lub podróż już ze swoimi blachami. Coś więcej? No cena nie mała... PS Jakieś dojście do sprawdzenia po VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Szwajcaria to góry, więc silniki mocno męczone tam są, a jeszcze jak auto ma hak, to znaczy że bardzo mocno silnik był eksploatowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Hak też mi się nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi