mefikkk Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam, Mam prośbę. Ostatnio po wyłączeniu sinika alarm bip'ie 5 razy. co to oznacza? Drugie pytanie to że wiem że już z racji wieku na pewno do wymiamny jest bateria w syrence alarmowej, cy ktoś coś wie na w/w tematy? PS. Co do tych bipnięć przegladalem internet i nie wiem nie znajduje info o 5 bipnieciach:-( Proszę o pomoc . Auto Scenic II 2004 1.6 benz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Przeglądnij instrukcję auta i tam w dziale o alarmie, powinno być napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 no właśnie ślepy chyba jestem bo nie mogę nić znaleźć:-( ściągałem nawet instrukcję z naszego downloadu i znów na "pomroczność jasną cierpię" :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisy Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Alarm Renault cobra czy dokładany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 chyba cobra. właśnie nie mogę instrukcji nigdzie znaleźć i jak kolega może to niech pomoże:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisy Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Z miłą chęcią bym ci pomógł ale ja posiadam instrukcję do alarmu cobra 7895-7897 zintegrowanego z kartą kluczem, i niestety w nim nie ma nic o 5 mignięciach. Widziałem za to w download instrukcję do alarmu cobra serii 79xx i w nim 5 mignięć diody oznacza spadek napięcia. A jeśli chodzi o baterie do alarmu to chyba syrena jest na stałe podłączona do akumulatora, bo w przypadku rozładowania aku przy użyciu klucza awaryjnego otwarcia drzwi wzbudził byś syrenę a z racji chwilowo nie sprawnego UCHa nie działała by karta i nie miał byś możliwości jej wyłączenia aż byś naładował aku lub sama by się rozładowała. Jeśli jest inaczej to niech ktoś mnie poprawi Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez krisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi