vampire993 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Witam borykam się z takim oto problemem, auto skręca mi na wybojach dziurach ale też na bardziej śliskich nawierzchniach nie tylko na śniegu ale i na mokrym przy jeździe na wprost. W aucie zostały zrobione a więc i wykluczam : opony drugi komplet drążki kierownicze oraz końcówki półosie Brak luzów na kierownicy Ogólnie do zrobienia mam tuleje, łożysko w tylnym prawym kole oraz zbieżność, ale wątpię żeby to był problem. Mój typ to wspomaganie ponieważ na mokrej nawierzchni również ściąga ale może się mylę, czy ktoś miał już taki przypadek i wie czego to wina ? Dodam że bardzo boje się tym jeździć nawet to 100km/h poza zabudowanym bo dobra dziura i całe auto znosi i nie da się nad tym zapanować. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zbieżność ustawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampire993 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Napisałem że nie, jutro wypłate dostane to zrobię, ale przed wymiana auto jechało prosto, kierownica prosto i też znosiło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ustaw zbieżność i daj znać czy jest poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Sprawdź jeszcze jak się mają gumy stabilizatora. Do tego taka drobna sugestia, jak się ma u Ciebie ta rozpórka pod samochodem z tyłu? Ona lubi w tych autach gnić, może już dawno jej nie masz. Ja po jej naprawieniu odczułem poprawę stabilności auta, szczególnie na zakrętach się lepiej trzymało, pewnie zwiększa się sztywność. Jak auto naprawdę źle się prowadzi to pewnie nie będzie to wina tej poprzeczki, ale warto i tak spojrzeć na jej stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi