sider Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć. Mam nadzieje że dział odpowiedni do tematu. Ponieważ w weekend przy porządkach znalazłem w garażu kompletne tylne hamulce z Laguny 2 1,9 dci (czopy, zaciski,jarzma,tarcze) zrodził się pomysł modyfikacji układu hamulcowego polegający na zmianie bębnów na tarcze. Pytanie czy ktoś porównywał części z meganki 1 i laguny 2, chodzi tu o otwory mocowania w belce i czopach. Nie chcę rozbierać całego tyły żeby się przekonać że części nie podejdą. w sumie dostęp mam tylko do wymiarów na stronie intercars, a za wiele ich tam nie ma. Jeśli ktoś rozbierał oba te auta i potwierdzi że części spasują, odwdzięczę się na forum manualem z dokładnymi opisami dla kolejnych którzy chcą modyfikować układ hamulcowy. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi