stencel2004 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam serdecznie Posiadam Meganke IV, wersja ZEN. Jak wiadomo,w tej wersji jest słabe radio z malutkim wyświetlaczem. Czy orientuje się ktoś czy jest możliwość przeszczepić w to miejsce R Linka? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Da się kwestia instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zauważcie, że Rlink współpracuje z zegarami cyfrowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zadziała z każdym licznikiem , nie wiele wspólnego ma audio z resztą auta w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojfux Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Zadziała w ograniczonym zakresie, ponieważ r -link 2, to nie jest tylko audio. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez wojfux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Witam To ja podpinam się pod temat. Też mam Megane IV w wersji Zen i zastanawiam się nad wymianą radia na R linka. Czyli cały panel + jednostka i wszystko co byłoby konieczne. Znalazłem nawet aukcję do dawcy tu i szukam speca od doposażania i kodowania z okolic Trójmiasta. Edytowane 15 Listopada 2017 przez rafalsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Dnia 2017-04-04 o 17:32, lol19pl napisał: Zauważcie, że Rlink współpracuje z zegarami cyfrowymi. Przeglądając portal z ogłoszeniami (Autoscout24), trafiłem na kilka Meganek IV z zegarami analogowymi i R-Linkiem (wszystkie z Hiszpanii). Wiec oryginalnie taka wersja też była. Pierwsze lepsze ogłoszenia (jest tego więcej) https://www.autoscout24.pl/oferty/renault-megane-mégane-12-tce-energy-intens-130-benzyna-niebieski-330635967 https://www.autoscout24.pl/oferty/renault-megane-mégane-st-12-tce-energy-intens-100-benzyna-szary-326916549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looko Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Panowie podpinam się pod temat. Czy ktoś wymieniał już wyświetlacz monochromatyczny na R-linka ? Czy wymaga to wgrania jakiegoś nowego oprogramowania, czy wystarczy zwykła przekładka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 niech was nie zmyli, to nie jest jak w przypadku rlinka 1 że wszystko siedzi w wyświetlaczu. Teraz wyświetlacz to tylko 'wyświetlacz" a cały rlink siedzi w radiu. Jest zbudowane z dwóch płyt spiętych ze sobą, drobnego chłodzenia a po rozebraniu ekranu nie ma nic więcej niż rzeczy które wyświetlają obraz + sterowanie nawiewami. najważniejsze jest radio + bez wpiętej anteny gps rlink się nie włączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eternith Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Witam chciałem odświeżyć ten temat. Czy możliwy jest montaż R-Link w Megane IV. Gdzie ewentualnie na śląsku można dokonać takiego zabiegu? Jakie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Pytanie nr 1 klimatyzacja automatyczna czy manualna? Z tego co mi wiadomo to panel z RLinkiem działa tylko z automatyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Koszt 3500 - 4000. Wiązka pod deską do zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mez2008 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Meganka manualna klima + podstawowe radio. Podany koszt to Radio R-Link + automatyczna klima + nowa wiązka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kertek Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Elementy radia są dla mnie zrozumiałe, ale naprawdę tylko wiązka jest potrzebna, żeby klimatyzacja manualna stała się klimatyzacją automatyczną? No chyba, że tutaj chodzi o to, że w panelu klimatyzacji automatycznej będzie działać tylko sterowania manualne/ręczne (bez trybu auto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi