Marcinescu Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam, objawy jak w temacie , scenic II 1,9 dci 120 KM, podczas uruchamiania silnika stuka tak jak by na "głucho" jak by jakaś obudowa plastikowa była niedokręcona. Przy ruszaniu z jedynki też słychać ten dziwny stuk a przy II biegu już mniej ale też trochę. Mam podejrzenie na poduszkę silnika ale nie wiem którą, wiem że są trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Koło pasowe wału korbowego sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Okazało się że pękła śruba od górnej poduszki silnika "ósemki", po wymianie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi