garnys Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 http://moto.gratka.pl/tresc/renault-scenic...27dc0e9&s=1 Doradzcie mi prosze bardzo was prosze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Najlepiej zwrócić uwagę na wszystko. Weź go na przegląd i niech sprawdzą co tam piszczy. Auto nie jest w jakiejś super cenie (i jest białe) wiec sprzedający może Ci dużo powiedzieć, kiedy wymiany klocków płynów etc. Co z poważniejszych prac było wykonywane - no i najważniejsze czy było bite/lakierowane, bo w ogłoszeniu nic o tym. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja Ci powiem czym zajmuje się właściciel tego auta: prowadzi firmę budowlaną a nawet po gałce zmiany biegów mogę powiedzieć że to auto ma na liczniku nie mniej niż 150tyś a nigdy nie 70tyś. prędzej 170tys to jest realny przelot. Nie napalaj się tak szybko tylko skoknij do szlawskiego ale przed tym poproś o książkę serwisową(bo pierwszy właściciel na bank musi ją mieć) i zobacz w jakim terminie był robiony ostatni wpisany przegląd i przy jakim stanie licznika. Jeżeli będzie tylko jeden przegląd to zbadaj ile co rok wg książki było przejechane w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 "lepper_pl" ma rację - przebieg 169k. Pierwszy właściciel, ale w Polsce. Auto pewnie powypadkowe z importu. Zresztą pisze, że w Polsce od 10.2004. Drogo woła - szukaj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5024886 dla porównania cenowego masz tego scenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrus Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 tak szczerze powiedziawszy to ile samochodów sprowadzonych nie było bitych ? pewno ułamki procentowe bo komu by się opłaciło kupować w całości. Wiadomo jak ktoś kupuje za granicą aby sprzedać w Polsce to większą kasę robi na bitym bo w Polsce naprawa jest dużo tańsza niż za granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 lepper_pl, oferta ładna ciekawe tylko dlaczego nie podał przebiegu jendrus, ok ale zabawa polega na tym że ceny tych bitych są podobne do cen nie bitych - i jeżeli mam wybór (a aut do kupienia jest multum) to wybiore tego nie bitego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrob Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Cześć. Obecnie jestem na etapie wyboru samochodu i poważnie zastanawiam sie nad Sceniciem. Interesuje mnie wersja I po liftingu. Zastanawiam się czy lepszy diesel czy benzyna i dlaczego. Sam mało jeżdżę, rocznie w okolicach 10 tys. max. Interesują mnie samochody z rocznika 2000-2001, w 2001 wprowadzili silniki dci, nie wiem czy lepiej wziąć rok starsze dti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 wszystko zależy od ogólnego stanu auta. jeżeli znajdziesz super zadbane dci to trzeba kupić ale jak masz zadbane Dti to jednak to był by mój wybór. ale z Dti coraz ciężej w tych rocznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi