Piok Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Przypuszczam że podłączysz to bez żadnych problemów, musisz tylko pamiętać żęby p[rzy zakupie kupić również te plastiki od wewnętrzenej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 OffTopic mode ON : ziolo ,masz RT wiec instalacja do elektrycznych lusterek lezy od momentu kupna w desce rozdzieleczej :) ( Tak było u mnie) Trzeba tylko polozyc kable w drzwiach az do kostek przy zawiasach drzwi.Bedziesz miał takze podgrzewanie lusterek.Sprawa jest całkiem prosta.Pamietaj tylko zeby nie wcisneli lusterek angielskich-ciezko je zamontowac :/ Generalnie sklada sie to jak klocki lego.Najwygodniej kupic wiazke i najzwyklej w swiecie zamontowac ja zamiast swojej nazgul07,pewnie niemiec dokupił sobie elektryczne lustra :) Taka opcja :) OT mode OFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Dzięki na info. Tzn że jak kupię wiązkę kabli w drzwi i podmienię ją ze starą to wystarczy prawda? Bo wiązka łączy się między drzwiami a karoserią i tam pewnie w wiązce od drzwi zostały wolne miejsca właśnie na lusterka np :) [ Dodano: 2008-06-10, 22:56 ] Żeby nie było że pomyślałem że same kable wystarczą. Oczywiście że wiem że muszę też kupić lusterka i sterowanie w drzwi kierowcy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphoper Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam. Mam niemiecką wersje RT 1.6 '97 i niemam komputera pokładowego. Jak moge sprawdzić czy mam licznik z komputerem? Bo jeżeli mam to podpinam się do tematu http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=65700#65700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 hiphoper, jeśli masz dodatkowy wyświetlacz nad wskaźnikami paliwa i temperatury silnika to masz zespół licznika dostosowany pod komputer pokładowy. przypuszczam jednak, że Renault takiego prezentu Ci nie zrobił. (Ja też nie mam) Licznik taki możesz podpatrzeć w prywatnej galerii kol. prosiaczek231 http://megane.com.pl/album_personal.php?user_id=9742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphoper Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 gojgien, dziękuje za odpowiedź. Do dziś myślałem że wszystkie dane z komputera są wyświetlane na tym samym wyświetlaczu co przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks1 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 jeśli można to chciałem się dołączyć do dyskusji i przy okazji zapytać o moją meganke 1998r 1.9 Dti wersja "Alize" . Co oznacza właśnie ten model - "Alize " Dziękuję i pozdrawiam Zwróć uwagę na to co wysyłasz aby dwa razy nie było napisane to samo. Post poprawiłem - lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art82 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Odnośnie wyposażenia...w związku z tym że padły mi manualne mechanizmy regulowania szyb tylnych pomyślałem, że może zamontować elektryczne. Wyczytałem gdzieś na forum, że była taka opcja (sterowanie w miejscu tylnej popielniczki) natomiast moje poszukiwania po allegro, sklepach z częściami do francuzów spełzły na niczym...nigdzie nie ma. Wiecie może gdzie powinienem szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 zawsze do ASO możesz uderzyć to była bardzo rzadka opcja w MI, mało auto coś takiego miało, zamontuj po prostu uniwersalne siłowniczki, a panel sterowanie weź od wersji coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art82 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 pewnie że tak ;-) ciekawe ile by sobie życzyli za taką przyjemność...niegłupi pomysł z panelem od coupe...thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi