kacper69 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jak ktoś potrzebuje kupić części do auta, to teraz jest najlepszy moment , można oszczędzić na przesyłce.:) Majówka z darmową dostawą w iParts.pl! W dniach 01-03 maja rób zakupy w iParts.pl i nie martw się o koszty wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Iparts ma dosc drogie czesci. Ostatnio kupiłem tarcze, w lokalnym sklepie dalem 30 zl taniej na tarczy i 20 na klockach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ok, z czegoś muszą żyć ;) Ale mają tez części w całkiem dobrych cenach. Przykład to amortyzatory Monroe na przód do Megane 3. Zobacz jakie mają ceny i po ile są na allegro. Z ta darmową dostawą mieli najlepszą cenę w kraju. Licząc zakup i dostawę oczywiście. Mam nadzieję, że tu nikt z i-parts nie zagląda i tej ceny nie podniosą. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thedvl Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Mi przysłano złe łożyska, Pan konsultant przyznał się do winy i obiecał przysłać po nie kuriera. Dzwoniłem 3 razy, za każdym razem kurier miał być wysłany i cisza. Wysłałem mejla, przyjęto jako reklamację i ... cisza. Sprawa ciągnie się od miesiąca. Jestem zawiedziony poziomem obsługi i nie wiem czy bym ich komuś polecił. Chyba że był by to sklep w którym można by było kupić potrzebną część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Znowu jest akcja :) Długi weekend z darmową dostawą w iParts.pl! W dniach 15-18 czerwca rób zakupy w iParts.pl, wykorzystaj w koszyku kod rabatowy: JLTCP i nie martw się kosztami przesyłki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi