Tomek_M Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem megi I po drugim lifcie z 2002 roku - i mam pewne pytania odnośnie nawiewu i klimy : 1- po włączeniu nawiewu bez klimy mam dziwny smrodek z kratek a po załączeniu klimy przestaje śmiedzieć 2. po włączeniu nawiewu na maxa odnoszę wrażenie jak by po kilku sekundach zacyznał ciszej chodzić nawiew(tak ja mocniej wieje na obiegu wew. a troszeczkę słabiej na zew.) i słabiej wiał (lub nie odrazu wiał do wszystkich kratek tylko stopniowo wypełniał wszytkie kratki nawiewy powietrzem )- czy to normalne w megane pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi na moje pytania Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Smrodek-musisz odgrzybić klimatyzacje-To raz, masz do wymiany filtr przeciwpyłkowy-To dwa!!! A trzy to w Meganach jest rozbudowany system nawiewów i to że powietrze wypełnia kratki stopniowo jest efektem zamykania i otwierania poszczególnych grodzi wentylacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi