Kaloteck Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Dlatego najlepsze są całe czarne felgi bo brudu nie widać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ale jakie później rysy na nich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikus Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Przy wyborze środka do czyszczenia felg zasada jest tylko jedna. Ważne, aby NIE był on na bazie kwasów! Osobiście używałem Sonax Xtreme i dawał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Czasem, nie uda się dokładnie umyć felg bez preparatu kwasowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Dodam od siebie po wyczyszczeniu felg, dobrze jest je nawoskować dobrym woskiem. Po kupnie nowych alufelg nawoskowałem je woskiem Collinite 476. Po prawie 5 miesiącach codziennego użytkowania dzisiaj zdjąłem pierwszy raz koła, bo kupiłem nowe dekielki, i po umyciu felg wewnątrz samą zimną wodą efekt jest taki jak na zdjęciach. Wosk nadal się trzyma, woda ładnie kropelkuje. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez Tomek65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja do mycia felg stosuje preparat do mycie silnika firmy K2 i myjka cisnieniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi