Kolczan Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Witam . Wymieniał ktoś z was olej w manualnej skrzyni biegów ?? :unsure: Może ktoś się podzielić swoją opinią na ten temat ? Pytam , ponieważ mam problem z biegiem 1 oraz wstecznym coraz ciężej jest je wrzucić . Oczywiście wiem że Renault nie przewiduje takiej wymiany na cały okres eksplatacji samochodu . Skrzynie 6 biegowe mają oznaczenie z tego co wiem PK6 ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Olej to sprawdź stan, a obejrzyj mechanizm wybieraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolczan Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Olej ok wybierak także . Ale podobno padnięta jest poduszka skrzyni biegów . W Poniedziałek jestem umówiony na wymianę więc zobaczymy czy pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi