gilerson125 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Szukłem na forum ale nie znalazłem mojego problemu. Wiec wygląda to tak. Miałem zmieniony komputer wraz z upc. I komputer chyba byl od bardziej wyposarzonej wersji gdyż nie mam czujnika deszczu ani zmierzchu a mam błąd automatycznych świateł i błąd automatycznych wycieraczek(auto wiber falut) . Bo przez te błędy nie mam czasowego włączania wycieraczek oraz nie reaguje na kropelki na właczniku. Chodzą z taka prędkością jak by były na 2biegu. Czy istnieje możliwość zdeaktywowac te niepotrzebne mi funkcje??? aby nie bylo błędów. Czy da rade zrobić to samodzielnie ? Proszę o jakieś rady. Co z tym zrobić. Miał ktoś kiedyś taki problem? Edytowane 7 Maja 2017 przez gilerson125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Podłączyć interfejs (clip, maxiecu) i zaznaczyć w UCH brak czujnika opadów, brak czujnika zmierzchu. Wycieraczki zaczną działać standardowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilerson125 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 dzięki za pomoc jutro podjade do kogoś z clipem. Myslę ze ogarnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi