Andrew85 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam , posiadam renault scenic 2 07r lift i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość przerobić otwieranie szyb z korbki na elektryczne( tył)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 W niższych wersjach się dało to pewnie tu też. Nie pomogę, ale mogę podpowiedzieć. Zacznij od schematów elektrycznych, sprawdzenia wiązek elektrycznych i wtyczek pod kątem obecności niezbędnych przewodów. Jest duża szansa, że takie mogą być. To nic nie kosztuje, oprócz pracy własnej, a da obraz czego brakuje i czy w ogóle warto się w to bawić. Powodzenia! PS Jeżeli już wyposażysz autko w "nowe" elektryczne szybki liczę, że na forum pojawi się stosowny manual. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Niestety przerosło mnie to zadanie i postanowiłem zamontować tak jak było w oryginale - czyli korbki :) Między czasie wymieniłem obudowę lusterka prawego i okazało się ze mam ogrzewanie luterek :D ale narazie tylko jednego ,prawego ,bo lewe muszę rozebrać żeby dostać się do kabli :/ chyba tam tkwi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi