waldiptica Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam posiadam Megan III z roku 2009 z silnikiem 2.0 skrzynia automat CVT. We wrześniu 2016r padła klima. W serwisie zdiagnozowali i winny był padnięty okład UPC. Wymienili na inny (używka). Pochodził jakieś pół roku i ten sam problem klima nie działa. Nie włącza się. proszę o radę. Nie chce znowu wymieniać UPC ponieważ jest drogie i nie mam gwarancji, że po wymianie nie padnie znowu (bo na przykład jest jakieś zwarcie). Proszę o pomoc. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Poprzedni moduł nie był czasem zalany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiptica Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Nie wiem nie widać było żadnych zacieków. Stary moduł został mi zwrócony. W samochodzie wszystko działało oprócz klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi