klaudiusz76 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Przymierzałem się i przymierzałem, aż wreszcie zrobiłem to :D DP 3" + reszta 3" zakończona małym tłumikiem :D Edytowane 13 Czerwca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Czemu taki krótki film? :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiusz76 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Spielberg to ze mnie nie będzie ...... muszę nowy nakręcić bo za bardzo obciąłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K777 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Ile wyszła cię cała zabawa ? w pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi