windykator Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Witam. Poszukuję osobę posiadającą program CLIP, w celu wykasowania mi paru komunikatów. Rzeszów i okolice Dnia 2.12.2018 o 14:26, AdamSzawara napisał: Rzeszów Aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSzawara Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 53 minuty temu, windykator napisał: Witam. Poszukuję osobę posiadającą program CLIP, w celu wykasowania mi paru komunikatów. Rzeszów i okolice Aktualne? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windykator Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Witam. Kiedy możemy się spotkać i ile cenowo? Priv Edytowane 26 Października 2019 przez windykator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Co potrzebujesz Clipem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko205 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Ma ktoś w Krakowie potrzebuje uaktywnić tempomat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_r Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam, Poszukuję kogoś z CLIPem, mam do ogarnięcia 2 tematy. 1. Chciałbym zmienić sobie zaprogramowany okres przeglądu i wymiany oleju 2. Chciałbym odpalić AndroidAuto Mieszkam na południu Polski w Oświęcimiu, codziennie jestem w Bielsku-Białej i raz w tygodniu w Katowicach. Gdyby ktoś mógł pomóc to czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas92m Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Poszukuję osoby z clipem z pomorskiego (najlepiej z okolic Trójmiasta ale mogę dojechać dalej). Chciałbym włączyć parę rzeczy w Megance4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacxxx Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Poszukuje kogoś z Piotrkowa Tryb i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0209NM Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Czy w Tychach ktoś jest z CLIPem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk21 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Posiadam clipa i ddt4all, mogę pomóc w Białymstoku, Siedlcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu007 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam. Poszukuje osobę z clipem z Poznania lub okolic w celu aktywacji świateł DRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Poszukuję osobę z Clipem Słupsk i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) cześć, czy jest ktoś lub znacie kogoś z Krakowa lub okolic z clipem ? Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez gophfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosturica Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Witam. Ktoś w okolicach Tarnowa z Clip'em ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Kraków , do sprawdzenia tempomat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi