Rosol Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jakie jest wasze doświadczenie z Meyle HD? Czy wytrzymują rzeczywiście więcej kilometrów niż "zwykłe" wersje elementów zawieszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcure Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ja dwa lata temu zamontowałem łączniki stabilizatora Meyle HD i do tej pory mam spokój. Wcześniej wymieniałem co pół roku. A tak na marginesie to w firmie w której pracuję montujemy dużo wahaczy do grupy vw z serii Meyle HD i dają radę , szczególnie w systemie wielowahaczowym gdzie żywotność standardowych wahaczy jest bardzo słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Prawy łącznik padł mi po 47 tys. km marki TRW. Z lewej od 11 tys. km siedzi Meyle HD, także z prawej również za chwilę będzie taki sam. Edytowane 5 Lipca 2017 przez Rosol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi