jaksiu Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam serdecznie Poszukuje magika który zamontuje w mojej renówce latitude kamerę cofania do orginalnej navi Tomtom live (wersja bez kamery cofania) na ternie Poznania lub okolice oczywiście zapłacę ile trzeba .Posiadam tylko kamerkę z aliexpress z modułem bezprzewodowym przesyłem obrazu. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Poszukaj w odpowiednim dziale dla swojego województwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Temat do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaksiu Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Królu złoty Kontakt jutro (telefon w linku?) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi