woker30 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Witam dziwne auto sprowadzone z Francji i żadnych rys.Ogólnie na zdjęciach ładne tylko wydane mi się że brakuje zaślepki tam gdzie się podłącza komputer diagnostyczny , pod wejściem na kartę.Czyżby serwis zgubił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociarz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Frihu napisał: @rozwrot jeśli chodzi o benzynę to mam na oku to: http://allegro.pl/show_item.php?item=6931171238 Unikaj z daleka. Byłem, oglądałem i tragedia. Walona w prawy przód i to bardzo ostro. Pęknięty wózek, silnik delikatnie przesunięty, koło przód prawe nie stoi tak jak powinno. Spójrz sobie jeszcze na zdjęciu na tylną oś ... widać, tak jakby belka była przesunięta. Belka z tyłu jak mój mechanik stwierdził była ruszana, źle skręcona i stwierdził, że nie od tego modelu. Szkoda twojego czasu, ja miałem blisko więc się przejechałem. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Kociarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frihu Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 @Kociarz super dzięki za informację. Czuję że ciężko będzie mi znaleźć model w którym nie było nic robione za rozsądną cenę. A oglądałeś jeszcze jakieś w Wielkopolsce czy tylko tą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociarz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Oglądałem jeszcze pomarańczową w Kaliszu wystawiona była kiedyś za 27tys+ teraz to auto znajduje się we Wrześni za cene mniej niż 25k ale to autko też nie warte uwagi. Całe było robione oprócz chyba prawej strony do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frihu Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Panowie, a co sądzicie o tym: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-4-tce-turbo-gt-line-luxe-privilege-navi-skora-serwis-super-stan-ID6yS1y5.html#461e489c7f Regulamin: Pkt. 6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi