bamilek Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Koledzy poszukuję firmy, która sprawdzi dla mnie auto i prześle raport. Czy ktoś z Was korzystał z takich usług i może coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ja korzystałem z Auto-Testo. Byłem zadowolony. Auta oglądanego przez nich ostatecznie nie kupiłem. Z dodatkowych opcji moim zdaniem warto dopłacić za rozmowę telefoniczną z ekspertem oglądającym auto - dowiedziałem się więcej niż z raportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nonden Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 też mogę polecić autotesto. Jeśli chodzi o rozmowę ze specjalistą to rzeczywiście warto dopłacić. Dwa razy korzystałem z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi