radzio205 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 świeci mi sie stop service i kontrolki od hamulcy i słychać na przekręconym kluczyku jak chodzi cały czas chyba pompka co jest [ Dodano: 2007-02-22, 23:07 ] co ta lampka znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Bo nie na tą nogę palisz ;-) Temat poprawiłem - było "nienogę" to może rękę ;-) Stary jakbyś pisał bardziej po polskiemu to lepiej by się to czytało. Zatrzymaj się czasami i nabierz trochę powietrza ;-) Jakieś znaki przystankowe by się przydały no i słowo "hamulcy" - chyba hamulców, hamulca :) Sory - wiem, wredny jestem :) Stop już wykonałeś bo nie możesz odpalić, teraz zostaje tylko service - co znaczy, że musisz się tam zgłosić (najlepiej z autem) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A moze olej napedowy Ci zamarz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi