roger-regor Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Witam, jak większość użytkowników Megane 2 z Automatem mam z nią problemy przełączanie w tryb awaryjny ale oczywiście nie zawsze. Skrzynia była rozebrana sprawdzona czujniki wymienione wszystkie uszczelki, 1000 KM bez zarzutów i znowu . Frustracja Frustracja i już. Przeczytałem gdzieś na necie ze ktoś przeczyścił styki komputera skrzyni, i od tego czasu wszystko GRA (a to jest możliwe bo styki śniedzieją w Megance jak kopuły kościelne). nie działały szyby (śniedź) klapa bagażnika (śniedź) silniczek wycieraczek tył (śniedź) kierunkowskazy(śniedź)itd. itp. Chciał bym to tez zrobić ale nie wiem który to komputer i gdzie się znajduje proszę o pomoc ewentualnie dodatkowe rady. Renault Megane 2 Grand Tour Automatyczna skrzynia DPO 1,9 diesel 04.2008 198 Tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jedz dp tego kto to naprawiał. 1000km i znowu nie działa ? Niech poprawia. Przecież masz gwarancję na usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi