Adaminor Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Witam, Jestem posiadaczem Renault Megane 3 grandtour Color Edition. Odkryłem, że w środkowym tunelu (pod podłokietnikiem), jest zaślepka i gniazdo od zapalniczki. To by było już 3 gniazdo (1 pod radiem, 2 w bagażniku). Tylko, że ono nie działa. Tamte pozostałe działają. Mam więc pytanie, czy spotkaliście się już z tym problemem niedziałającej zapalniczki w środkowym tunelu ? Czy jest gdzieś do niej bezpiecznik? Czy to tylko zwykły ślepak ? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Każde gniazdo zapalniczki ma dedykowany bezpiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaminor Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 gdzie mogę z czytać, który bezpiecznik odpowiada konkretnie za to gniazdo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 W dziale Pliki masz dokładny opis wszystkich bezpieczników do megane III. Wystarczy ściągnąć i się zapoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaminor Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 super, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi