grabarz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 witam, jestem grabarz i mam megane coupe 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarimir Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam, jestem Jarek i mieszkam w Londku. Auto jakie posiadam to Megane II 3 d Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 witam, posiadam megane coupe 1.6 z przebiegiem 170tyś w stanie absolutnie orginalnym, jestem studentem i jeżdżę meganką od ponad roku,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer04 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 witam posiadaczy reni mam megi z 2005 na rope i jestem zadowolony pozdrawiam, a to juz 3 reno u mnie scenic ,megi i megi 2 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1nick Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam wszystkich serdecznie. Co prawda nie mam jeszcze autka ale razem z żoną usilnie nad tym pracujemy :D. Mam nadzieję, że koledzy i koleżanki oczywiście! pomogą nam w tych poszukiwaniach. Pozdrawiam z Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adias Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam Panie i Panów. Szczerze powiedziawszy dziwię się, że dotarłem tutaj tak późno. Ale lepiej późno niż wcale. Cieszę się, że to forum skupia u siebie grono fanów i posiadaczy Megane II. Od lat jestem wielkim fanem, a może i nawet fanatykiem Renault, a w szczególności modelu Megane II. Być może już na wakacjach postaram się nabyć te oto autko. Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mia Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja równiez WITAm !!! Prawie już jestem posiadaczem Megane II Grandtour 1.9 dci - zaliczka wpłacona a teraz czekam na papiery i auto. Oby do piątku. Jestem z okolic Trójmiasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maiki13 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam wszystkich, jestem Marek i od sierpnia 2008 jestem posiadaczem Meganki, pozdrawiam wszystkich miłośników marki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaluch Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Po 4 latach jazdy Clio, przyszła pora na coś większego i zmianę klubu. Wczoraj kupiłem srebrną Megane II phI 5d. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sardyn Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Od lutego jestem posiadaczem meganki III 1.6. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosto Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Siemano, nazywam sie Łukasz :D meganką I jeżdżę od 31 grudnia 2008 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_t Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Wprawdzie zanim się przywitałem zdążyłem tu i ówdzie coś skrobnąć - ale witam :D Meganki tak naprawdę nie mam - ta III z opisu to mojej mamy, ale kiedyś miałem I (1.6 benynka), a jeszcze rok temu jeździłem II 1.9DCi. I pewnie jak znów będę zmieniał samochód to wrócę do Renault:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario022 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam wszystkich serdecznie jako nowy użytkownik forum. Od 07-05-2009 jestem właścicielem Renaul Megane Scenic I ph II 1.6 z 2000 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pak191 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam, jestem Mariusz ze slaska, i jestem szczesliwym posiadaczem megi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walther77 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Lepiej późno niż wcale;-)Witam wszystkich!Pomykam Scenikiem od lipca 2008. Chciałem zmienić na Scenika II, ale dałem sobie spokój:-)Pozdrawia Walther vel Jędrzej. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi