rectosei Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam serdecznie z Żor. :D W przyszłym tygodniu stanę się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Megane II phase II z silniczkiem 1.6 16V w wersji sedan, wyposażenie Expression. Autko, które ma zaledwie 1.5 roku "przejmuję" po moich rodzicach, którym sedan już nie odpowiada i przesiadają się na Nissana Quashqai. :D Dotąd poruszałem się Fordem Fiesta z 2007 roku, natomiast na decyzji o przesiadce na Megi zdecydowały przede wszystkim argumenty praktyczne: Renault jest większe, szybsze, bezpieczniejsze i zdecydowanie bardziej komfortowe. Oby bezawaryjnie służyło. :D Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frutis Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam wszystkich. Mam zamiar rozpocząć przygodę z Renault Scenic II lub Grand Scenic myślę, że wiele o :D tym samochodzie dowiem się na tym forum. Pozdrowienia. :D :D :D :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jin-lca Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam, jestem Jacek jestem posiadaczem meganki II z 2005 roku, pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hjugo Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam. Jestem Marcin i niedawno zostałem posiadaczem meganki II :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willy Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Czesc wszystkim!! Skoro jest okazja to posytanowiłem napisac pierwszy post ;-) Moją Renatke mam od roku ale dopiero teraz znalazłem takie ciekawe forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artumos Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam serdecznie jestem posiadaczem scenica od 3 tygodni. znalazłem to forum nidawno i naprawde jest ciekawe. Pozdrawiam wszystkich serdecznie forumowiczów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Customs Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Chciałbym się ze wszystkimi przywitać....... Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_74 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Kłaniam się pięknie zacnemu gronu. Jako początkujący w temacie , skupię się na razie na czytaniu i chłonięciu informacji od ludzi którzy znają już troche ten samochód. Pozdrawiam Krzysiek z Wałcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hern Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczów . 13 maja stałem się wystraszonym właścicielem Megi 1,9 Dci z 2003 roku. Wystraszonym bo moja lalunia padła na amen i wybór padł właśnie na Megi. Wystraszonym bo kasa jaka za nią dałem przerosła moje najśmielsze oczekiwania. Wystraszonym bo jak się będzie psuć (mocno) to się powieszę. Pozdrawiam serdecznie. A że 13 -go ??? ............ iii tam będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien256 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam i pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas4 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grego77 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam wszystkich, mam na imię Grzesiek jestem od 14 maja ;-) posiadaczem scenica dci1,9 z 2002r. Przed było Saxo. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie kolegów(żanki) z Zabrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianoDamiani Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam wszystkich!! Dzisiaj razem z żonką starliśmy się posiadaczami Reni Megani II z motorem 15 dci. Przed Renią były inne autka ale nie takie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pak13 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam jestem posaidaczem coupe 2002r mieszkam w Pieakrach Śl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardiano Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 przeniesiono Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu jestem nowym użytkownikiem. Na chwile obecna autko jak na Meg oczywiście jest zwyczajne...ale pracuje nad małymi zmianami Jak już będzie coś widać napisze i oczywiście dodam focie. Pozdr all... W związku z tym, że w dziale Nasi użytkownicy i ich auta muszą w pierwszym poście występować fotki, http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=6649 a takowych tu nie widać, post przenoszę do tematu powitań. - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi