oldking Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam Witam wszystkich użytkowników forum, zamówiłem III i czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otik Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam wszystkich zalogowanych na tym forum. Posiadaczem Scenica r. 2001 (autka moich wieloletnich marzeń) jestem od 04.06.2009r godz. 18 z minutami Czy szczęśliwym - czas pokaże. Kilka problemów udało mi się już okiełznać dzięki temu forum właśnie. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy excluzywnej marki Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuxik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam wszystkich forumowiczy. Wczoraj sprzedałęm mojego Leona a terazj estem zainteresowany kupnem Megane CC. Mam nadzieje, że to forum mi w tym pomoze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwKLEXpl Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam. Jestem właścicielem Megane CC z silnikiem 2.0T Pozdrawiam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 WITAM. OD 2 tygodni jestem wlascicielem megane 1 99r 1.6 16v. POZDRAWIAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7919 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 witam.bardzo fajne forum.dużo ciekawych rzeczy sie dowiedziałem i zrobiłem sam.fajna sprawa.dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cccp20 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam :) Ja również dołączyłem niedawno do posiadaczy Meganki - 1.9 dT '96. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel.lm Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 "Sie macie ludzie!" Jak mawiał na koncertach Rysiek R. Pozdrawiam wszystkich jeżdżących Renault. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowicz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Cześć wszystkim. Renault Megane Coupe 1996r. 1.6 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1965 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jeszcze raz dzień dobry. Od przeszło roku II ph I lux expresion , uwielbiany przez całą familię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam! obecnie jeżdżę Scenikiem II '06 Privilege :) 1.9 DCI pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasilewp Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich!!!!! dzisiaj zakupiłem Megi II :] oby mi dobrze służyła :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam wszystkich, od nie dawna posiadam megane II, myślę że posłuży mi jakiś czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samfisher Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Siemano , wczoraj kupiłem Reno Megane ... nie chcę zapeszyc ale jestem zachwycony tym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny82 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Cześć witam wszystkich. Jędzę megan służbowo i prywatnie wersja van 2006 rok 1.5 disel 105 km przejechane 140 tys i powiem szczerze, że ten silniczek w miarę chodzi. Przedtem miałem honde 1.6 vtec i w sumie nie wiem co lepie szło. No ale już mam małe problemy z megane elektryka, napisze na odpowiednim dziale tylko jeszcze pytanko czy w dziale technicznym 2 ( nowa werska czy w tym starym, jest jakaś różnica? Pozdro 3majcie si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi