klinqq Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam. Ciesze sie ze znalazlem takie forum Od miesiaca posiadam Meganke II 2002r 1,9 dCi i jestem z niej bardzo zadowolony :D Mam nadzieje ze znajde tu odpowiedzi na moje pytania i udziele odpowiedzi na wasze (jesli bede znal odpowiedz) Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munchausen Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam serdecznie. Baron Munchausen sum. Niestety podczas rejestracji okazało się, że SYSTEM nie łyka tak długiego nicka Pozdrawiam wszystkich użytkowników Renault. Sam stałem się, przez PRZYPADEK, właścicielem renówki. Dziwne auto. parlewufranse. od razu pozwolę sobie założyć temat. Panów Adminów przepraszam. Wiem, że taki temat był, ale z uwagi na fakt, że ostatni post wpisano tam w 2007 roku, obawiam się, że mój skromny wkład w to forum zostanie niezauważone. darzbór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam szanowne grono forumowe i mam nadzieję, że panuje tu doskonały klimat oraz atmosfera ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteusz Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbert20 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redbaron Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam serdecznie, Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Classic z 1997 r. Niestety nie mam jeszcze prawa jazdy (kurs w toku ), więc moje możliwości cieszenia sie tym nabytkiem są mocno ograniczone... Jestem przy tym zupełnym laikiem, jeżeli chodzi o kwestie motoryzacyjne, więc pewnie nie raz będę Wam zawracał głowę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enrico65 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.Jestem od dwóch tygodni posiadaczem renault scenic II 1,9 dci 2005. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekturka Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam, jestem nieszczęśliwym posiadaczem megane coupe 1,6 8v. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam wszystkich. Od paru dni jestem właścicielem Megane II ph I (2003 rok). Jak na razie mam kilka zastanawiających pytań oraz parę drobiazgów do załatwienia przy tym aucie (zaniedbania poprzedniego właściciela). Pozdrawiam wszystkich b. serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friend3 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam :D Od dwóch tygodni jeżdżę Meganką II Hatchback 1,5 dci z 2005 Na początku byłem mocno wygłupiony całą tą elektroniką :D Jednak dzięki informacjom z forum sporo już wiem :D Jutro zabieram się za okiełznanie nawigacji( płytę z potrzebnymi mapami zdobyłem również dzięki osobom z forum) Powodzenia for all :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko1968 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam na forum, jest tu nowy. Od miesiąca jestem posiadaczem Meganki I Hatchback 1,6 16V z 2000 r. i jestem z niej jak na razie zadowolony. Pozdrawiam wszyskich :D [ Dodano: 2009-07-11, 17:01 ] cięcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.z Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomecky Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam ! Jestem na razie posiadaczem Thalii, ale ze względu na powiększenie się rodziny, pod koniec roku zamierzam wejść w posiadanie, drogą kupna Grand Scenica. pozdrawiam i z góry przepraszam za zawracanie głowy pytaniami jakie będę do Was miał Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam, jestem nowym użytkownikiem Megane, myślę że współpraca z tym modelem przyniesie mi wiele radości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavidW Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam. Nowy właściciel Megane. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi