Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Przywitaj się!(archiwum)

Basenji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ciesze sie ze znalazlem takie forum :mrgreen:

Od miesiaca posiadam Meganke II 2002r 1,9 dCi i jestem z niej bardzo zadowolony :D

Mam nadzieje ze znajde tu odpowiedzi na moje pytania i udziele odpowiedzi na wasze (jesli bede znal odpowiedz)

Pozdrawiam :D

Witam serdecznie.

Baron Munchausen sum.

Niestety podczas rejestracji okazało się, że SYSTEM nie łyka tak długiego nicka :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkich użytkowników Renault.

Sam stałem się, przez PRZYPADEK, właścicielem renówki.

Dziwne auto.

parlewufranse.

od razu pozwolę sobie założyć temat.

Panów Adminów przepraszam. Wiem, że taki temat był, ale z uwagi na fakt, że ostatni post wpisano tam w 2007 roku, obawiam się, że mój skromny wkład w to forum zostanie niezauważone.

darzbór.

Witam serdecznie,

Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane Classic z 1997 r. Niestety nie mam jeszcze prawa jazdy (kurs w toku :mrgreen: ), więc moje możliwości cieszenia sie tym nabytkiem są mocno ograniczone...

Jestem przy tym zupełnym laikiem, jeżeli chodzi o kwestie motoryzacyjne, więc pewnie nie raz będę Wam zawracał głowę :D

Witam wszystkich. Od paru dni jestem właścicielem Megane II ph I (2003 rok). Jak na razie mam kilka zastanawiających pytań oraz parę drobiazgów do załatwienia przy tym aucie (zaniedbania poprzedniego właściciela).

Pozdrawiam wszystkich b. serdecznie :mrgreen:

Witam :D

Od dwóch tygodni jeżdżę Meganką II Hatchback 1,5 dci z 2005 :mrgreen:

Na początku byłem mocno wygłupiony całą tą elektroniką :D

Jednak dzięki informacjom z forum sporo już wiem :D

Jutro zabieram się za okiełznanie nawigacji( płytę z potrzebnymi mapami zdobyłem również dzięki osobom z forum) :!:

Powodzenia for all :D

Witam !

Jestem na razie posiadaczem Thalii, ale ze względu na powiększenie się rodziny, pod koniec roku zamierzam wejść w posiadanie, drogą kupna :mrgreen: Grand Scenica.

pozdrawiam i z góry przepraszam za zawracanie głowy pytaniami jakie będę do Was miał

Tomek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!