Szara Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 W takim razie i ja witam wszystkich. Pozdrawiam Ciepło, Szara ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popers Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Wiatam Wszystkich forumowiczów Od niedawna szczesliwy posiadacz Reni i oby tak pozostalo jak najdłużej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkarol Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 witam witam witam. to narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzczonek1 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam, Wczoraj kupiłem Megi od staruszka. Wypełniona ks. serwisowa itd. Kopa ma niezłego i chodzi super Jak na razie wrażenie z jazdy jak najbardziej pozytywne. Pozdro wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david1982 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 witam wszystkich szczesliwych posiadaczy aut marki Renault pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniab-1989 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Od lipca szczęśliwa posiadaczka Meganki I 2000 r jest boska szerokiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdriver Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Imie: Adam Nick: cyberdriver Witam - opisy aut przedstawiamy w specjalnym dziale na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluktrus Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam. Jestem użytkownikiem Renault Megane II od dwóch lat, pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julio Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masrafas Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam! Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dumny posiadacz Scenica wita wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefi Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 witam sie i pozostalych uzyszkodnikow renowek uzytkuje megane II 04' htb w pb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubowy20 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A jeszcze się nie przywitałem ziom z koszalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofffik Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam jestem posiadaczem scenica II 1,6 16v z 2003 roku to już moja czwarta Renia a zaczynałem od clio z 95 roku 1,2 później clio 1,4 lift z 96 roku dalej clio 1,2 z 2000 roku teraz sceniczek którego również wielbię jak inne moje renie, których długo nie miałem bo średnio po pół roku.Teraz mam zamiar dłużej pojeździć. Pozdro dla miłośników Renault. [ Dodano: 2009-08-02, 21:15 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubowy20 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi