mp Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 witam wszystkich serdecznie od 4 tyg. jestem szczęśliwym posiadaczem Megane III 1,6 16V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Cześć jestem szczęśliwą posiadaczką Renault Megan Coach 1.6 i mam nadzieję że logując się na tym forum uzyskam dużo ciekawych informacji i poznam ludzi tak samo zakochanych w tych autach jak ja.Pozdrawiam i do zobaczenia. http://i50.tinypic.com/21nh0dy.jpg[/iM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny.rac Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam, Jestem tu nowy wiec wypadało by się przywitać ...:) Nazywam się Daniel i w najbliższym czasie chciałbym zakupić Megi 2 - 1.9DCI :-P Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam wszystkich Renault-maniaków i użytkowników! Tu Marcin z centrum. Forum czytam już od dawna, ale dopiero teraz nadarzyła się odpowiednia okazja, żeby się przywitać i aktywnie uczestniczyć w forumowym życiu. Po ponad 2 latach przygody z megane coupe, w zeszłym tygodniu nabyłem kolejną megi - II ph1. Mam nadzieję, że dostarczy mi co najmniej tyle wrażeń co poprzednia ;-) Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knaB Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 To moja pierwsza tutaj wizyta, także witam wszystkich.....zadowolonych i tych mniej zadowolonych użytkowników Renault:) Za 6 dni odbieram swoją pierwszą Renówkę (Megane III Grandtour) i mam tylko nadzieję, że tych zadowolonych jest zdecydowanie więcej!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madej71 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam wszystkich Forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi84 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam. stałem się posiadaczem Megane Grandtour z 2004roku 1.5dci , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthuras Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiuk Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 witam, pochodzę z małopolski, mam 21 lat (w maju 22 :) ), na forum trawiłem wyszukując informcjii na temat Renault Megane II Sedan gdyż zastanawiam się nad jej zakupem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reg Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam serdecznie! Jestem Tomasz, mam 18 lat, pochodzę z okolic Suchej Beskidzkiej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misbond Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 witajcie, na imie mam Piotrek ksywka misbond, meganke kupiłem 3 dni temu i dlatego trafiłem na forum, mieszkam i pracuje w gorzowie, pozdrawiam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sephi74 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 witajcie, jestem Tomek ksywka bzyku,od trzech miesięcy mam meganke II 1.6 16v. Mieszkam w Łodzi i też tu pracuje, pozdrawiam forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon123 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam wszystkich. Niedawno się zarejestrowałem, ale z tego co już udało mi się przeczytać widzę, że wiele się można tu dowiedzieć. Od 2 tygodni jeżdżę Scenic`iem I ph II. Na razie super, a po przeczytaniu Waszych postów w przyszłość patrzę z optymizmem :) Jeszcze raz witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko1985 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 witam wszystkich..jestem nowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norb Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam. Jestem nowy i zamierzam mieć Scenica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi