martom65 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Od trzech tygodni jestem posiadaczem (jak dotąd szczęśliwym ;) ) scenica 1,9 dti z 98r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiekl1 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 cześć cztery dni temu kipiłem megane Combi 1,6 16V 2000r.Wczesnie przez 10 lat same skody.Pisałem na forum Skody i było fajnie więc postanowiłem zalogowac sie u was.Pewnie też bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Witam wszystkich klubowiczów od kilku dni jestem właścicielem Renault Megane Classic 1,9DTI, 168tys km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19artur69 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 witam serdecznie- jestem po raz pierwszy na forum a to dla tego ze tydzien temu zakupilem reno scenic 1.6 8v z 1997 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi 79 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam. Jestem tutaj nowy. Mam Renault Megane Classic rok 2000/2001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eko71 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Czesc wszystkim jestem posiadaczem meganki combi (szczesliwym)1.6 16v 2000r Jak narazie autko spisuje sie fantastycznie poprzednio mialem opla astre 1.4 milo wspominam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam, od miesiąca jestem posiadaczem Megane kombi 1,9 dti 2002r. i znlazłem się tu dlatego że zaczęła mi płatać figle :evil: świetnie że jest to forum i mam nadzieję że dzięki Waszej pomocy jakos damy radę. Pozdro 4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinin Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam wszystkich forumowiczów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam forumowiczy mam nadzieję,że może się na coś przydam a zarazem będę również i ja potrzebował pomocy - pozdro Ps. Jestem również klubowiczem vectra-unlimited.pl mam nadzieję że nie przeszkadza to nikomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 witam jestem tu nowy . Od miesiąca jestem posiadaczem scenica 1.6 "97 i mam z nim sporo problemów, liczę na jakieś rady i pomoc od właścicieli z dłuższym stażem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam wszyskich.Kłania się nowy z Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mancza Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam Właśnie nabyłem Megane 1.6 96 rok - ostatnio Astra, a wcześniej VW Polo. Natomiast dużo wcześniej Megane 1.6 97 rok (rodziców) - no i w końcu wróciłem na "swoje" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart314 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam Was. Jestem szczęśliwym (od 3 miesięcy) posiadaczem Scenica 1,6 16V + LPG z 2000 r. jak na razie jestem jest to mój najlepszy samochód jaki miałem. Stacjonuje nim w Mierzęcicach niedaleko lotniska Katowice Pyrzowice. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników Renault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaweł Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam serdecznie! Po kilku latach użytkowania Asterki od kilku dni jestem posiadaczem Renault Scenic 1,9 TD z 1997r. Wrażenia z pierwszych jazd kolosalne, a różnica z Asterką ojojoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeloNek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam Jezdze białą meganką 1.4 RN + LPG z 1997r. Jestem z Warszawy. Pozdrawiam i Witam się ze Wszystkimi :] YeloNek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi