moroh Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 A ja się powituje po przerwie z Wami drodzy forumowicze ;) Kope czasu mnie tu nie było.. Ale jak widać, zmian niewiele zaszło, wiary przybywa, tylko się cieszyć.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciochrak Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam wszystkich! Od trzech dni jestem posiadaczem Megane II sedan z 2004 roku w wersji luxe privilege ;) . To moje pierwsze Renault. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gets Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 nooo naresszcie moge sie oficjalnie przywitać ze wszystkimi forumowiczami ;) w końcu udalo mi się zakupić Megane ;) Pozdrowienia dla Wszystkich ;) DrNO - jak bede mial problem z kompem dam znac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walkalone Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 to ja rownież WITAM wszystkich forumowiczów. Moja wiedza o Megance narazie jest niewielka ale sporo się tematem interesuje i mam nadzieje ze już niedługo i ja bede mógł służyc pomocą ;) Nabyłem Megane Coupe Phase2 '99 zielony metalik (moja żabcia ;)) 1.4 16v. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooter Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 WITAM Od miesiaca jestem wlascicielem Renault Megan Clasic 1.4 witam wszystkich forumowiczy. Pozdrawiam SCOOTER [ Dodano: 2007-10-18, 20:28 ] tylko zadnych mafii nam tu nie zakladac ;P[/quotCo masz namysli juz sie przedstawilem w miejscu do tego przeznaczonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar_ZL Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam Co prawda nie jestem prawnym posiadaczem Meggi, ale na co dzień chuham i dmucham na nią jak tylko mogę. Poruszam się Megane II ph I 2.0 16v 3d (chyba) Luxe Privillege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaman Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 siema wszystkim, nie bede sie rozpisywal bo pozno juz a rano trza do roboty generalnie wpadlem tu do was bo stalem sie nieszczesliwym posiadaczem scenica hehe i jak znam zycie bede mial z tym autkiem same nieszczescia i mnostwo pytan pozdro dla wszystkich i oczywiscie z gory dziex za zyczliwosc i pomoc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszub_1969 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam wszystkich Fajnie , że Was znalazłem bo kupiłem scenika megane z 1999 r. z 1,9dti i zero do poczytania o nim po naszemu w zwiążku z tym będzie gdzie poszukać pomocy i porad od ludzi mądrzejszych ode mnie ( po co uczyć się na własnych błędach skoro to już ktoś przerabiał ) pozdrawiam Krzychu z opolskiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hani1 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam wszystkich ciesze się że was znalazłem bo od kilku dni jestem właścicielem meganki 1.9d rocznik1996 i mogę tutaj znaleść sporo informacji na temat mojego auta pozdrawiam Darek z Oświcimia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herBERT Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam Wszystkich. Mam Scenica 1.9dCi z 2001r jest to wygodny samochód do codziennej jazdy i nie tylko,ale oprócz tego interesuja mnie starsze modele samochodów głównie Fiata. Mam takie dwa - Fiat X1/9 Bertone z 77r dwumiejscowy typu Targa - Fiat 128 3p z 79r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam ! Od trzech tygodni jestem ( mam nadzieję, że tak pozostanie na dłużej ) szczęśliwym posiadaczem Megane 1.4 16 V w wersji Air z 2001 r. Fajne autko, ma przejechane 75000 km. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów - meganowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boruk Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam ! Przez 5 lat byłem posiadaczem Renault Megane 1.4 RT z 1996r, trzy miesiące temu pożegnałem się z tamtą meganką i kupiłem Renault Megane II sedan 1.9 dci 2004r wersja lux privilage, dzięki waszym poradom pozbyłem się kilku małych usterek które występują w w/w maszynie, poza tym jestem bardzo zadowolony z obydwu Meganek. Pozdrawiam Wszystkich Krzychu z Małopolski 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej63 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam! Od 5 miesięcy jestem posiadaczem Scenica 1.9 DCI. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozi Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam! Od 3 tygodni jestem posiadaczem Meganki 1.4 eco 1996r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siema Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam ! Od 11 m-cy jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki 1.6 gaz '96r. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi