bistol Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Witam! Z racji tego, że prawdopodobnie został wepchnięty do klosza spryskiwacz od tylnej szyby chciałbym wymontować światło stopu, ale nie mam pomysłu jak się do tego zabrać. Światło jest dość elastyczne, pracuje jakby na jakiś blaszkach, ale ich nigdzie nie widać. Chciałem dobrać się od środka jak w wersji hb i je wypchnąć ale nic tam nie ma stąd zwracam się z pomocą!! Edytowane 24 Września 2017 przez bistol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Ściągasz od wewnątrz samochodu z klapy podłużny plastik i masz 3 dziurki, weź wąski śrubokręt i wciskasz, jest na takich blaszkach. Jak nie wypinane nigdy to będzie ciasno siedziało, ciągniesz do siebie na wprost, można troszeczkę ku górzę, ostrzegam bardzo mocno siedzi, przynajmniej u mnie w megane siedziało i na wszystkie strony ruszałem, aż w końcu wyszło sposobem jak wyżej, mocno do siebie ku górze delikatnie. Uważaj żeby nie wyrwać zasilania i wężyka od spryskiwacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bistol Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Na pewno mówisz o wersji coupe? Tam w tych 3 otworach nie widać żadnych blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Mówię o HB, ale chyba zasada jest ta sama, nie widać ich bo są głębiej, musisz na ślepaka jakoś wyczuć, wiem, że jedną było widać, tylko nie pamiętam którą, było t o 2 lata temu jak to demontowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 W RSie z tego co mi wiadomo trzeba zdemontować spoiler z klapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi