niebianskaskurwoala Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Hej! Dla rodziców coś takiego: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-thalia-salon-pl-ii-wl-klima-75-km-tylko-68-tysiecy-km-ID6z8dhH.html Co myślicie? Przesiadka z corsy B, więc same plusy: el. szyby, klima, wspomaganie, 4 drzwi, większy bagażnik. Wyglądu nie komentujcie, proszę ;) Co myślicie o względach mechanicznych? Martwi mnie, że ktoś to sprzedaje raczej świeżo po zakupie (blachy są sprzed paru miesięcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jak chodzi o silnik, to z kolei moja mama w Clio III takim jeździ i jak dla tego autka jest w porządku (mam na myśli wystarczającą dynamikę) i natenczas nie sprawia problemów. Auto mamy w rodzinie od nowości, od końca 2011 roku. Aż mnie korci, żeby wygląd skomentować Może choć tyle: bardzo duży bagażnik -> bardzo mały otwór załadunkowy; ale podejrzewam, że w tym przypadku to nie ma aż takiego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Bo ta thalia to po prostu clio w sedanie ;) Tam rozrząd wymieniany co 5 lat tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi